Pravila o zaštiti ličnih podataka:

Ova pravila o zaštiti ličnih podataka se odnose na internet stranicu www.fakewear.rs i na obradu podataka od strane nas kao rukovaoca podataka:
BangnaDOO
Maticni broj
21351750
PIB
110452846
0628222405
[email protected]

Fakewear obrađuje sledeće baze ličnih podataka pojedinaca koje od korisnika primi putem internet stranice:
1. lične podatke posetilaca internet stranice sa korišćenjem kolačića,
2. lične podatke kupaca u internet trgovini,
3. lične podatke naručilaca na obaveštenjima (»newsletter«),

1. Internet stranica uz prethodnu saglasnost korisnika koristi kolačiće.
„Kolačići“ su tekstualne datoteke na vašem računaru koje pomažu razumeti želje korisnika i unaprediti iskustva korisnika stranica. Fakewear može zaključiti ugovor sa trećim licem za pomoć kod prikupljanja podataka, ali ih navedena ugovorna strana ne sme koristiti ni u kakve druge svrhe osim za pomoć poboljšanja poslovanja društva Fakewear. Korišćenje kolačića na koje je korisnik pristao, može biti bilo kada naknadno opozvano s izborom odgovarajuće postavke u meniju, s time da to može ograničiti funkcionalnost internet stranica.
Prilikom ulaska na internet stranicu pojaviće se obaveštenje o kolačićima sa mogućnošću davanja saglasnosti za njihovu upotrebu. U obaveštenju će takođe biti naveden link na popis kolačića.

2. Lični podaci kupaca
Fakewear je ovlašćen da od kupaca traži da se unesu podaci koji su neophodni za realizaciju narudžbine. Lične podatke koje dobije, odnosno pribavi prilikom internet kupovine, Fakewear će koristiti isključivo u svrhe realizacije narudžbine (prodaja, dostava, rešavanje eventualnih zahteva kupaca iz narudžbine (reklamacija, eventualni povrat proizvoda).

3. Lični podaci naručioca newsletter-a
U internet prodavnici ponuđena je mogućnost prijave za prijem obaveštenja (»newsletter«). Obaveštenja (»newsletter«) sadrže aktualne ponude, pogodnosti i događaje Fakewear-a i njegovih poslovnih partnera, pozive na učestvovanje u nagradnim igrama i konkursima, te korisne savete, novosti i podsetnike iz sveta sporta i zdravog stila života.
Obaveštenja (»newsletter«) možete primati putem imejla na datu imejl adresu. Sa prijavom na obaveštenja (»newsletter«) korisnik je izričito saglasan sa primanjem obaveštenja na datu imejl adresu.
Prijava na obaveštenja (»newsletter«) nije uslov za kupovinu putem interneta.
Korisnik može u svakom trenutku opozvati saglasnost za primanje obaveštenja tako što će pratiti uputstva sadržana u poslatom obaveštenju.
– Prava pojedinaca na koja se odnose lični podaci
Pored prava na opoziv vaše saglasnosti, ukoliko su ispunjeni zakonski uslovi, imate sledeća prava:
• pravo na informisanje o vašim ličnim podacima koje obrađujemo, u skladu sa članom 26 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti,
• pravo na ispravku netačnih ili nepotpunih podataka, u skladu sa članom 29 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti
• pravo na brisanje vaših sačuvanih podataka, u skladu sa članom 30 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti,
• pravo na ograničenje obrade podataka, u skladu sa članom 31 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti,
• pravo na prenosivost podataka, u skladu sa članom 36 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti,
• pravo na prigovor, u skladu sa članom 37 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

CLOSE

Veličina

Kategorije proizvoda

Add to cart